Svävar iväg

Aktiviteter jag orkar med under dagarna:
Plockar ur diskmaskinen, vilar, äter frukost, vilar, ser en film, vilar, skissar, vilar, äter lunch, vilar, hänger tvätt, vilar.....
Jag måste då vila en stund efter varje aktivitet. Får jag inte mina vilopauser blir jag snurrig, får tryck för bröstet, blir trött och får svårt att koncentrera mig.
Sist jag träffa M fick han upprepa sig flera gånger. Hänger oftast inte med i konversationer, får ångest om jag säger någonting dumt och att jag oftast inte är speciellt intresserad heller gör det ganska svårt att umgås med folk... Jag försvinner iväg i tanken och hamnar någon helt annanstans. Det är pinsamt när man står och pratar ett gäng och plötsligt kommer en fråga till mig, "Vad tycker du?"... öhm va, jajo det är tycker jag med. (Hoppas att det blev rätt svar..) Ibland känns det faktiskt lite jobbigt att säga " Förlåt nu var jag någon helt annanstans i tankarna, vad sa du?" Det känns ju lite nonchalant.. Ja det är mycket som kan bli jobbigt. 
 
Ibland kan jag verkligen anstränga mig men inte förstå ett ord av vad personen säger. Det är riktigt obehagligt. Det är som att de pratar ett annat språk och melodin är helt annorlunda. Overklighetskänslor får jag också, som att jag försvinner bort för en stund och hör migsjälv säga saker, oftast upprepar jag mig själv vid dom tillfällena. Det är jättesvårt att förklara  och det måste låta helknäppt. Jag vet jag har problem jag försöker jobba med det.. 
 
 
 
 
 

 

Text | |
Upp