Bra solig dag

Nu befinner jag mig i ett vakum kan man säga. Min tillfälliga läkare ska sluta jobba i min stad och jag ska få en ny så småningom. Jag är sjukskriven fram till slutet av september. Jag tror inte att jag kommer hinna få läkare tills det datumet. Det betyder att jag måste åka till akut. Det är jobbigt att man måste prata med så många olika personer. Jag är inte bra på att förklara hur jag mår och det är jobbigt. 
Jag vill ha en trygg bas. Jag vill tala med en och samma person, ska det vara så svårt att ordna... Men jag deppar inte över detta idag. Det får jag oroa mig för en annan dag för idag har solen kommit fram och det är sommar ute och jag tänker inte tillåta mig själv skriva deppiga blogginlägg och glo in i väggen.
 
Idag blev faktiskt en bra dag. Jag har varit ute på sjön och åkt båt med en vän. Det var fridfullt att höra vågorna slå emot båten, känna vinden i ansiktet och njuta av utsikten. Jag kan dock inte ro för fem öre, snurrar bara runt eller står helt stilla, det är verkligen katastrof! Min vän fick sköta det mesta av rodden och jag fick hejja på... Jag har ätit hallon och smultron också och känt mig som ett litet lyckligt barfota barn. Jag samlade på mig några leenden.
Allmänt | |
Upp