Meds

 
Idag har varit en okej dag trots att jag kämpar med en depression. Jag har ingen aptit och äter dåligt.  Längtar mest bara på att dagen ska ta slut och jag ska få sova. Och nu äntligen får jag sova och jag sover mycket, runt 10 timmar varje natt plus att jag vilar under dagen. 
 
Men jag var ute på en jogging runda, (inte lika lång som igår.) Det är jobbiga joggingrundor eftersom jag har så mycket ångest, tankarna tar över. Som tur är är jag helt ensam i skogen så ingen hör mina monologer.
Jag funderar på att börja med abilify igen för att bli av med depressionen. Jag ska träffa min läkare om en vecka. Hon är så svår att kontakta att jag inte orkar ödsla den energin för att få ett okej till att börja äta abilify. Jag har ju ätit den förut + att hon sa att jag kommer behöva äta medicin för min humörsvängningar ändå. (Slutade ju med abilify för jag trodde det var den jag blev dagstrött av, visar sig att det inte var den utan Quetipin, nu äter jag en depot variant som fungerar mycket bättre.) Så det är lika bra att börja abilify med liten dos ändå. När jag har bra dagar så håller det i sig en till två dagar och jag är inte hypoman då utan jag är "normal". Jag önskar att jag fick vara lite normal och skratta och le lite oftare. Att vara lite mer avslappnad och intresserad i social umgängen skulle inte vara så dumt heller. 
Text | |
Upp