Röster

 Moonassi
 

Jag bestämmer mig för att fortsätta blogga. Det är på kvällarna jag blir nojig och nu bryr jag mig faktiskt inte vem som sitter och läser. Kankse borde jag ta mer medicin på kvällen. Jag vet inte om jag kanske borde skriva triggervarning i beskrivningen dessutom. Då det kan förekomma jobbiga triggande texter tror jag..

Jag tänkte skriva lite om det här med att höra röster. Det är är märkligt och läskigt. Jag har en kvinnlig kommenterande röst som kommer fram när jag är deprimerad eller stressad. Det händer ofta att jag svarar henne. Ofta med ord jag inte uppfattar som mina egna. Alltså att det inte är något jag helst vill säga, som jag inte kan styra över utan som bara sker per automatik. Denna "röst" kommer också när jag har tänkt en jobbig tanke eller ett minne poppar upp i huvudet. Som för att distrahera mig och avbryta den jobbiga tanken..  Hursom helst är det väldigt stökigt med tankarna i mitt huvud och jag börjar prata med dom, eller egentligen prata med mig själv,  samtidigt som jag kan gå runt i cirklar och tillslut trilla ihop i en liten hög på golvet och rycka i kroppen av ångest. Så kan en dålig dag se ut.

 När jag ska somna kunde jag ibland höra någon som säger åt mig med bestämd röst, oklart vad den säger eftersom jag vaknar av den blir det svårt att höra. När jag är djupt deprimerad kan jag höra en förvrängd könlös röst som uppmanar mig att ta mitt liv och jag blir väldigt rädd. Jag hoppas aldrig mer jag får höra den. Jag har aldrig hört glada roliga röster som säger märkliga och udda saker. Kanske är det för att jag bara hör röster när jag är deprimerad. Men medicinen funkar väldigt bra för mig. Tankarna och rösterna tystas ner och jag kan koppla av för det mesta.

 

Allmänt | |
Upp