2017 / 2018

Nytt år och nya utmaningar. Men jag tänker trotts allt positivt att det bara kommer bli bättre. Jag bävar för att det ska stå helt still. Att jag inte flyttar, att jag inte hittar en utbildning att gå. Att jag kommer bo kvar hos mina föräldrar och besväras med samma problem. Jag vill inte det. Det får inte hända. Jag har bra medicin, jag är stabil och kan försöka mig på en utbildning.
 
* Bli modig
* Lär dig vara social
* Berätta hemligheten
* Kom på vad du ska göra med ditt liv
* Jogga och ät hälsosamt
* Hitta en lägenhet eller flytta från stan
 
2017 har varit ett turbulent år av psykisk ohälsa delux. Av skam, depression, psykos och ångest. Januari började med plugg och lätt psykos. Det tog slut med min partner i februari och jag hamnade i en hypomanisk episod. Jobbiga saker hände i skolan och hemma som gjorde att jag hamnade i en blandepisod som sedan gick över i en depression till våren. I Mars började jag äta antidepp medicin och blev sjukskriven. Det resulterade i en blandepisod med psykos som höll i sig några månader. Jag fick senare rätt medicin och försökt stabilisera mig hela sommaren och hösten. Hoppade av plugget för det blev för tufft. Flyttade hem. Kattungarna kom och räddade livet på mig. Jag har två stycken sömniga och fluffiga kattisar här i sängen just nu. Dom finns kvar här hemma en bit in på det nya året också innan dom flyttar till nya hem.
 
Text | |
#1 - - Viskningen:

Fina du! 2018 kommer inte stå stilla. Såna som vi kommer alltid att röra oss framåt. Vi kommer alltid att utvecklas. Det kommer att bli bättre. Vi måste tro det. Tillsammans klarar vi mycket. Tack för att du finns!

Svar: Tack för dom fina orden. Jag vill verkligen tro att det blir bättre, men det kommer bli kämpigt.. men det kämpiga kommer bara göra oss starkare. Tack för att du finns <3
Liss

Upp