Jobbet

Jag har precis kommit hem efter jobbet och det kokar av ångest i mig. Jag blir så stressad varje gång de kommer instruktioner som jag ska följa. Alla pratar så snabbt och jag hänger inte med. Ställer dumma frågor eller glömmer bort att ställa frågor för jag är så koncentrerad på att komma ihåg allt som sagts. jag är så dum så dum.
Det är en speciell person som jag har lite extra svårt för. Hon var den person jag gick introduktion för så det blir extra jobbigt att ställa frågor till henne. Hon säger bara "Men det har jag ju redan sagt!?" "Det är jätteviktigt att du kommer ihåg detta nu!"  aaahhh.. jag blir tokig! Kan inte skaka av mig detta det går på repeat i huvudet. Vill inte jobba nu på ett tag.
 
Text | |
#1 - - Viskningen:

Låter tufft! Hur kan du få utlopp för din frustration? Kram

Svar: Jag vet inte. Jag är inte så bra på att hantera dessa känslor. Jag bara äter mer medicin och försöker meditera för att lugna ner mig.
Liss

#2 - - Viskningen:

Kan man vara bra på att hantera svåra känslor?

Svar: Det tror jag. Men det kräver nog mycket träning. Hur gör du för att hantera din ångest ?
Liss

#3 - - Viskningen:

Det är så svårt! Problemet är att ångesten tar bort förmågan att tänka klart. Jag brukar försöka göra något praktiskt. Går en promenad och räknar steg 1-50 och sen från noll igen. Måste också erkänna att jag tar mina lugnande, alkohol och somnar ifrån skiten ibland också. Vad har du för tricks?

Svar: Ja som sagt är inte jättebra på det. Har fått lära mig att andras i en fyrkant, är ute och springer eller promenerar. Försöker meditera, upprepa mantran i huvudet tills ångesten försvinner.. Ibland skriver jag ner hur tankarna går i huvudet och på så sätt få lite mer distans från dom.
Liss

#4 - - Viskningen:

Hur fungerar det att andas i fyrkant tycker du? Funkar inte alls för mig, får sån ångest av att ens tänka på min andning. Blir en ond cirkel för mig istället

Svar: hm. Ja det låter ju inte bra. För mig funkar det bra. Jag blir lugn när jag har kontroll över min andning. Att andas i en fyrkant är en av många sätt att meditera, brukar testa lite olika. Att lyssna på musik fungerar också bra, det tystar ner tankarna.
Liss

Upp