Jag

Jag har försökt skriva någonting nu flera gånger, men allt låter bara töntigt så jag raderar hela tiden. Jag lyckas inte beskriva mitt mående med ord. Jag har en idé om hur jag ska beskriva det men så försvinner den och jag får andra jobbiga tankar i huvudet. Jag börjar må sämre nu. Jag känner mig hängig och tom. Jag är helt utanför det sociala umgänget på jobbet och jag drar mig undan och är för mig själv. Jag har svårt att relatera till de andra och har ärligt talat inget intresse för det. Jag längtar tills att jag får träffa en läkare och berätta om hur jag mår så att sjukskrivning eller mediciner kan ändras. Jag vill inte arbeta. Jag har redan tappat lusten.
Jag inser att jag har börjat varenda mening med Jag......
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Måndag

 
 

niravpatelphotography:

From “The Great Blue World” book project with @meredithadelaide2

Styling by Katie Nash.

 
Arbetsdagen har varit kort så det var bra. Men jag mådde så illa vid flera tillfällen på morgonen. Alldeles spyfärdig att jag var nästan säker på att jag inte skulle orka med hela dagen. Jag åt bra och sov bra så jag tror att det är biverkningar från medicinen som spökar för mig. Det är kanske dosökningen min hjärna inte har vant sig vid ännu. Varje gång jag ansträngde mig det minsta så snurrar det i huvudet. Det kan också bero på stress över arbetsuppgifter, kollegornas skitsnack osv... Jag har jobbiga tankar om att mina kollegor rapporterar till min chef om hurdan jag är att arbeta med och hur dålig jag är på jobbet. Jag önskar jag bara kunde få tankarna att försvinna. Världen kretsar inte runt mig!
 
Jag tänker fortfarande på andra jobb jag skulle kunna söka eftersom detta jobb inte heller känns så inspirerande. Jag känner också att det är svårt att spela den sociala glada arbetsrollen som man behöver i ett serivce yrke. Det känns ju bara helt fel för mig just nu. Jag vill egentligen börja plugga någonting, gå en kurs på distans eller läsa enstaka ämnen. Men man ska väl också tänka långsiktigt och plugga något jag kan jobba med i framtiden.
Helst vill jag bara flytta ut i skogen i en stuga och bo med mina katter så jag slipper ha med människor att göra.
Tack och hej.
Allmänt | | Kommentera |

Läget:

Har lite ångest för jag åt en så onyttig frukost.
Lyssnar på mängder av musik.
Känner mig något splittrad och låg idag.
Är tom i huvudet och tung i kroppen.
Det blev sent igår men det gick bra.
Hade dock en känsla av att folk prata om mig.
Hade koll på vart alla nödutgångar fanns.
Men jag klarar av att vara bland många människor.
Det är positivt.
Imorgon är det jobb igen.
Det kan antingen bära eller brista.
Allmänt | | Kommentera |
Upp