Nervös

Nu börjar jag bli riktigt nervös inför imorgon. Jag vet att det är arbetsuppgifter jag pysslat med tidigare men det var länge sedan. Det är nervöst eftersom det är 7h arbetsdag. Det är lång tid dessutom börjar jag 6.45. Varken min personliga handläggare på försäkringskassan eller läkare tycker att det är en så bra idé att börja med så många timmar... men eftersom jag är så feg och inte kan säga ifrån så får det bli såhär. Jag har inte sagt att jag är sjukskriven och fortfarande mår dåligt då och då. Tycker det är så svårt att säga, förmodligen för att jag skäms. Jag vet, jag borde inte skämmas över att må dåligt och vara sjukskriven. Men jag är det. Jag försöker vara mer öppen.. Men det är så svårt när man är mitt i det. Jag tror det kommer bli enklare när det är över. När jag är helt frisk och klarar av att jobba normala arbetstider utan att bli fullständigt utmattad så kan det bli lättare att erkänna... Frågan är ju om den dagen kommer.
Men blir det för jobbigt imorgon måste jag prata min chef om att lägga om arbetstiderna för introduktionen. Jag ska ta mod till mig. För det är ingenting jag behöver skämmas över.
Text | |
#1 - - emelie jonasson :

du ska verkligen inte skämmas för att må dåligt. Och för att vara brutalt ärlig mot dig så är det bara du som bryr dig om dig ute i arbetslivet. Jag har samma känsla när jag måste sjukskriva mig ibland. Jag skäms för att jag är svagare än dem jag jobbar med. Men i slutändan så är det mig det går ut över vad jag än gör men kroppen mår bättre av att vila och man blir ju frisk snabbare. Jag tycker du ska stå på dig och göra dig själv en tjänst. Testa och se.

Svar: Ja det är så sant som du skriver. Det har gått bra idag men jag ska absolut säga till om det blir för tufft! Tack och ta hand om dig.
-

Upp