Planer

 
(Source: mowinckel)
 
Så hur ser planerna ut? Jag måste börja tänka på den och se framåt. Jag ville jobba med djur,  jag ville bli konstnär, hade en plan att jobba med trädgård, bli florist eller fortsätta arbete som Spaterapeut. Förr hade jag en idé om att göra allt samtidigt. Men det blir svårt om jag inte får vara hypomanisk om dagarna, ehe. Men i nuläget kan inte göra något av detta om jag inte får hjälp med den sociala ångesten.
 
En stor del av den ångesten har förvunnit tack vare medicinen eftersom stor del av ångesten berodde på paranoia. Men det finns en del kvar; osäkerheten, de ältande  och malande tankarna försvinner inte. Flashbacks försvinner inte. Skakningarna och svettningarna försvinner inte. Det finns kvar och det kommer bli värre om jag inte får hjälp. Men okej, tillbaks till planen. Först ska jag träffa en psykolog som ska diagnostisera. Läkaren träffar jag var tredje månad. När ska man gissa att jag ska få hjälp med ångesten? Den har redan gått ett halvår.. Kanske i december eller i januari?...
 
 Angående jobbet som jag skrev om i tidigare inlägg, mitt drömjobb. Det är kanske inte riktigt mitt drömjobb längre eftersom det blir så mycket resor i det. Det var ett spaterapeut jobb där jag skulle åka ut till olika spaanläggningar och vikariera. Jag blev så inspirerad när jag först hörde om det. Jag älskar att jobba på spa. Där mår jag bra. Men att inte få vara fast utan åka runt till olika är inte så bra. Speciellt när det är så jobbigt för mig att köra bil. Jag får panikångest när jag inte behöver vara ett dugg stressad och hur sa det gå när jag ska köra i jobbet och  samtidigt vara nervös inför arbetsdagen. Det blir svårt att koncentrera sig på vägen. Det blir jobbigt.
Text | |
Upp