Quick fix

 
https://www.flickr.com/photos/aela/
 
Sorterar min medicin i dosetten. En torsdag. Det är viktigt att det blir rätt. Jag behöver det. Vill inte dö längre. Jag mår bra på det viset. Men jag känner att jag skulle behöva mer hjälp med min ångest. Varesig det är med medicin eller terapi. Det blir förmodligen medicin i första hand. Terapi finns det ingen tid för. För långa köer. För dyrt säkert. Mycket enklare att bara ge mig ett piller. Jag är okej med det. Jag har nu höjt min quetiapin-dos i förhoppning att det ska ta bort min ångest, men det gör det inte. Jag behöver något annat. Terapi är bara läskigt och jag vet vad som kommer hända. Jag kommer få behöva utsätta mig för det jobbiga i små portioner. Det vill jag inte. Hela min kropp säger ifrån. Är jätterädd. Ge mig ett piller, ett quick fix. Så att jag lugnar ner mig.
 
Musik, Text | |
#1 - - Maria:

Jag tar också Quetiapin. Då jag bara tog det på kvällen så tyckte jag inte att det hjälpte mot min ångest, men sen när jag fick en liten dos på 50 mg att ta både kl 8 och kl 13 så hjälpte det jättebra mot min ångest.
Vet inte hur du tar den, men om du bara tar på kvällen så kan det vara värt att höra med läkaren om att sprida ut den lite.
Hoppas din ångest blir bättre, det är hemsk att varje dag må skit.

Svar: Jag har 100 mg jag tar på eftermiddagen eller vid behov. Sen tar jag min stora dos på kvällen när jag ska lägga mig.. Men dom där 100 mg verkar inte hjälpa så bra ändå fast jag sprider ut dosen.. :/ Eller det fungerar men inte så mycket som jag skulle vilja. Det skulle säkert vara ännu värre om jag skulle sluta ta den. Kanske ska ta mera? Jag ska höra med min läkare.Tack för din kommentar. Så bra att det fungerar för dig. :)
Liss

Upp