Kcal

 
 
 
Nej det blev ingen sömn i natt. Vet inte om det är så att jag börjar bli hypomanisk. Jag ville sova och var trött men det gick inte. Jag rör mig om dagarna och tröttar ut kroppen så jag borde vara trött.
Längtade så efter frukosten. Gick upp när mamma och pappa gick upp för att äta. Åt fil och flingor och en macka. Så gott. Har varit hungrig hela natten så det mättade gott. Jag ska ut och springa lite senare så jag tränar bort kalorierna. 
Jo jag räknar kalorier. Har gjort det ett tag. Vill inte skriva hur lite jag äter varje dag men det är ligger långt under rekomenderat intag som ligger på ca 2500 kcal per dag. Jag stirrar mig blind på kaloritabeller. Jag gillar att ha kontrollen över maten och räkna ut hur mycket kalorier jag gör av med varje dag. Jag vet det är lite sjukt beteende men jag gör det bara tills jag når min önskevikt. Sen slutar jag. Och den vikten som jag vill ha är inte undervikt utan fortfarande normalvikt. Jag håller mig inom BMI normalvikt. Det försvarar mitt beteende tycker jag.
 
Text | |
Upp