Kollegor

 
Hör mitt katt spinna. Det ljudet fyller hela mig med lugn. Jag minns tillbaka på jobbiga ögonblick ibland med de blir färre och färre.
 
Mina kollegor är bra roliga ibland. De säger att det är så mycket skitsnack hit och dit och tycker det är förfärligt samtidigt som de i andra sekunden börjar snacka skit om någon annan. Man blir ju bara trött, hur är människor funtade? Sen är det många som är så negativa och bara har en allmänt jobbig energi. Dom har jag lärt mig att ignorera och inte bli stressad av. Det tog sin lilla tid då jag är mycket känslig för stress. 
 
Ska börja läsa igen. En hobbie jag kan börja med igen. Jag är frisk nu och kan koncentrera mig. Länge var mitt minne nedsatt och jag glömde bort vad jag läst och hela historien blev stundtals osammanhängande. Mycket irriterande. Men jag märker stor skillnad nu från när jag var sjuk.
 
Det lilla fölet föddes i morse.  Så fin är den. Vi vet inte om det är ett sto eller hingst ännu. Men födseln gick väldigt bra. Modern verkade helt oberörd av det hela. Är så lycklig att allt gick bra.
 
Text | |
Upp