Självbild

 
 
Tycker så illa om mig själv. Känner mig så ful. Snea tänder. Plufsig kropp. Stor haka. Risigt hår. Ser mest bara fel med mig. Mina fel och misstag - de förföljer mig. Minnen från långt långt tillbaka känns lika starka än idag. Försöker göra mitt bästa att ignorera tankarna. När jag känner mig såhär brukar jag försöka ta lite extra han om migsjälv så jag får en fin självbild igen. Men denna gång känner jag verkligen inte alls för det.
 
Jag joggar varje dag. Känns skönt att verkligen springa av sig. Då står tankarna mest stilla. Tänker mest att jag ska orka lite till och lite till. De håller sig i nuet. Det är skönt. Meditativt. Men det har ju på ett sätt blivit ett tvång att springa nu. Känner av att jag får lite jobbiga tankar när jag ätit för mycket och det känns inte bra att vara för mätt. Men att det kommer kännas bättre bara jag har varit ute och sprungit. Det är väl kanske inte så sunda tankebanor egentligen..
 
Min katt är alldeles sällskapssjuk. Han spinner, trampar och stryker sig mot mig hela tiden. Slutar jag klappa säger han åt mig att inte sluta. Sen vill han inget annat än att lägga sig på tangentbordet såklart. 
 
Text | |
Upp