Psykofarmaka

Jag börjar tänka på medicineringen och att min läkare vill trappa ner på den. Jag börjar bli rädd och orolig för det. Jag är ju rätt så stabil för tillfället. De positiva känslorna inför nedtrappningen jag hade förr är borta. Jag har hittat ett normalläge där jag känner mig som mig själv med denna medicin samtidigt så är jag övermedicinerad och det är inte så bra.
Att vara övermedicinerad och dåsig men må helt okej eller äta mindre medicin och bli piggare men också riskera att hamna i ett skov... Jag vill ju äta mindre medicin men samtidigt är jag så rädd för att börja må dåligt igen. Jag får höra med min läkare och berätta hur jag känner helt enkelt.
 
Det känns så rörigt i huvudet just nu. Har haft ångest och det har varit lite upp och ner med humöret idag. Har gjort saker jag tycker är lite jobbiga, som att köra bil tillsammans med någon annan. Kör jag själv går det bra nu. Men har jag någon med mig blir jag snurrig i huvudet, får svårt att andas och känner mig dålig. Det gick ju bra tillslut och jag lyckades dölja det dåliga måendet. Vi var också in på Willys och köpte mat vilket jag tyckte var jättejobbigt då det var en massa människor där. Vi stod i en lång kö och jag klarade inte av att prata för jag tänker att alla står och lyssnar på hur dum jag är. Det var massa sånna jobbiga saker idag - egentligen löjliga småsaker som bara blev stora igen och ångestfyllda.
Medicin, Text | |
Upp