Telefonsamtal

 
 
 Dagen har varit helt okej. Jag har varit ute och joggat, jag har bakat, målat och myst med min katt. Hört av mig till en vänn och frågat om hon vill hitta på något. Det tog sin lilla tid för mig att göra det då jag hade så mycket tankar om hur tråkig jag är att umgås med. Varför skulle hon vilja umgås med mig? Hon tycker säkert jag är jättetråkig. Men tillslut hörde jag av mig och nu känns det bättre. Har fått tillbaka mitt självförtroende något. 
 
Jag åker hem till mor och far under helgen. Ska hjälpa till med djuren då dom har annat för sig. Då blir min katt glad för detta innebär att han får komma ut och springa av sig.
 
Jag har även ringt öppenpsyk idag och bad om nya läkemedel. Frågade också om att få träffa läkare för att få medicin mot ångest utskriven. Jag behöver det till skolan. Känner att förväntansångesten stiger och börjar bli ett problem. Jag vet att det kommer bli mycket social- och prestationsångest nu det närmaste året. Jag vill ha något som hjälper mig. Jag vill inte behöva bli sjukskriven på nytt pga ångestsyndrom. Jag hoppas att den nya medicinen kan fungera. Quetiapin har jag tagit så mycket nu och det hjälper inte. Tar bara högre och högre doser nu. Är uppe på ungefär 800mg om dagen. Det är en dos jag läst att man inte ska överstiga.
  
Medicin, Text, Ångest | |
Upp