Alkohol

 
Nej jag får ju inte dricka alkohol egentligen. Min läkare var bestämd. Alkoholen tar bort effekten av läkemedlet. Jag sa bara att jag drack ett glas vin sådär någon gång i månaden när jag hälsar på mina föräldrar. Det är väl ingenting. Tror ni inte det står i journalen nu. 
 
Jag har aldrig varit en stordrickare egentligen. Det kan vara svårt att tro när man lever med Social Fobi. Det är väldigt vanligt att man självmedicinerar med alkohol då för att orka med sociala situationer. Visst har jag druckit en del i perioder men jag får sådan ångest dagen efter att det tillslut inte var värt det. Jag lärde mig det. Det fungerade inte längre. Det var lika bra att hålla sig borta från festligheter. Gick det inte att hantera med alkohol skulle det inte funka att gå överhuvudtaget. 
 
Kvällen har ändå varit bra. Jag har druckit några glas vin. Det har gått bra förutom att min mage mått dåligt. Nej alkohiolfritt och inderal är nog det som fungerar bäst för mig nu.
Jag har varit hemma hos mor och far. Vi har lite besök och det har gått helt okej. Men jag börjar bli riktigt trött nu. Ska ner och fira nyåret men sen går jag upp och lägger mig.
Hoppas ni mår bra. Gott nytt år. 
 
 
 
Upp