Regn

 
Det har verkligen varit en långtråkig dag. Jag har suttit inne vid datorn nästan hela dagen. Det har regnat massor i natt och under dagen. Vilket är bra, vi behöver regn. Det åskade också. Vaknade i natten av ett regält dån. Det kan inte varit långt härifrån. Sedan öste regnet ner.
Jag tackade nej till att jobba idag. Tänkte jag skulle ha en ledig helg. Men det blev ganska långtråkigt istället. Det är bättre för mig att hålla mig sysselsatt.
Vad har jag gjort idag... jag såg ett till avsnitt av "Konstnärsdrömmen England". Tycker det är så bra, får en massa inspiration av att titta på det. Sen såg jag en dokumentär om Adhd. Sen har jag bara slökollat på youtube.
Jag har inte varit ett dugg hungrig men jag har ätit ändå. Annars hade detta varit en bra fastedag men jag är hemma hos mina föräldrar och dom skulle märka om jag inte åt. Jag har inte tänkt så mycket på mat senaste tiden. Äter väl lite dåligt egentligen och kan hoppa över mål för att jag inte känner mig hungrig. Tänker inte så mycket på vikten heller men blir förstås glad när jag ser att jag gått ner lite. Jag hade ett mål att jag skulle väga 55 kg om två veckor. Det skulle faktiskt kunna gå om jag skärper mig.
 
Text | |
Upp