Grattis

 
En av mina vänner har kommit på en fin idé att ge sin pojkvän på hans 30års dag. Hon vill nämligen samla ihop 30 st brev från vänner där man skriver någonting fint om honom. Det är en fin idé men jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva. Sanningen är väl att jag har lite svårt för honom. Han är en besserwisser och i hans sällskap blir jag tyst och osäker. Man kan inte säga någoting utan att han antingen kommenterar eller dömmer en. Jag blir alltid så självmedveten i hans sällskap och kan inte alls slappna av. Så nu ska jag komma på något fin att skriva om honom. Jag orkar inte men jag måste skriva någonting... Kan inte svika min vän.
 
Jag har målat idag och hittat ett bra band jag lyssnat mycket på. Västerbron. Har helt missat dom. Ni ba va?! De släppte första albumet Idiotologi 2014, Till vilket pris som helst 2016, och nu idag släpper dom Flyktbeteendevetenskap.
 
Musik, Text | |
#1 - - proanaaproanaa.blogg.se:

Visa gärna vad du målar oxå om du nu vågar lägga ut det så vem som helst kan se 🤔

Svar: Jo jag har ju tänkt göra det men tänker ibland på att någon jag känner ska hitta bloggen.. men kanske så lägger jag ut någonting.
Liss

Upp