Konsten

 
Jag fick frågan vad jag ska göra när kursen tar slut. Vet inte alls vad som händer med mig då. Förmodligen hoppar jag på ett vikariat på mitt jobb. Det behöver inte vara så dumt. Vad ska jag annars göra? Fortsätta måla kommer jag ju göra men det är ju inte realistiskt att bli konstnär direkt. Börja plugga i min hemstad? Här finns en högskola men skulle jag palla det? Jag har redan försökt plugga på högskola och det gick åt helvete. Jag vågar inte. Inte som det ser ut i dag med mitt mående. Det svänger fortfarande. Flytta blir det inte. Jag har flyttat så många gånger och nu har jag bestämt mig för att stanna kvar här. Min katt håller mig kvar här.
 
Jag går kursen för att... ja jag vill satsa på konsten. Göra något av det. Utvecklas konstnärligt. Målet måste inte vara att jag ska börja jobba med det. Målet är att ha roligt och utvecklas som person. Som ett sätt för mig att komma tillbaka efter den ettåriga sjukskrvningen. Jobba med det sociala. Det är mycket jag tar med mig från den här kursen. Självförtroendet jag fått med mig är det viktigaste. Jag stärker mig själv. 
 
Konst, Musik, Text | |
#1 - - proanaaproanaa.blogg.se:

Ja man behöver egentligen inte tänka o planera så långt fram :) kul att du fått bättre självförtroende det är verkligen det viktigaste!

Svar: Nej verkligen inte. Jag ska bara ha roligt och njuta av tiden. :)
Liss

Upp