Meds

 
Jag var in på 1177 och tittade på mina journaler och läste lite. Där fanns en läkare som skrivit att hon tyckte jag åt för mycket neuroleptisk medicin och att det borde ses över. Speciellt eftersom min diagnos inte är fastställd. Det kan hända att det stämmer. Jag kanske inte behöver såhär mycket medicin längre. Jag är ju faktiskt frisk nu kan man väl ändå säga. I alla fall upplever jag inte några med psykotiska symtom. Men samtidigt har jag ju inga biverkningar så det är ju inte helt galet. Jag mår ju bra av den. Aja ännu någoting mer att ta upp med läkaren när jag träffar honom i december.
 
Jag mår bättre nu. Vädret är vackert. Jag städar min lägenhet och känner mig pigg. Jag kom iväg på kroki igår också. Det var roligt men jag blev rätt trött. Man är så djupt koncentrerad på att registrera former att man blir helt trött i huvudet. 
Sitter här nu med min fina katt som har lagt sig platt på rygg här i soffan. Han tycker det är så skönt att bli klappad på magen. Idag ska jag ut på en promenad och laga matlådor för veckan som kommer. 
 
 
Medicin, Text | |
#1 - - proanaaproanaa.blogg.se:

Så kul att du mår bättre!😊

Svar: :) Ja jag hoppas på en bra vecka!
Liss

Upp