Samtal

 
 
Jag fick kalllelsen nu. Tre pers ska jag träffa nästa vecka på psyk. Jag kan inte riktigt förstå detta. Det är för många. Jag kommer bryta ihop totalt. Det kommer inte gå. Vad kommer de ställa för frågor? Jag kommer vara så nervös. Jag är redan supernervös. Min sociala ångest kommer inte tycka detta är okej. Det kommer bli jättejobbigt. Usch. Varför allihop på samma gång? En läkare och två kontaktpersoner och ingen av dom har jag träffat tidigare. Jag kommer behöva ställa frågor till dom och jag kommer behöva prata om jobbiga saker. Jag kommer skämma ut mig och jag kommer älta detta i evigheter. Jag vill inte ta ångestmedicin före heller. Medicinen gör mig avslappnad och är jag för avslappnad så kommer jag babbla om en massa trams. Utan medicin har jag bättre koll på mig själv.
 
Daughter har bytt namn till Ex:Re. BTW har Coldplay bytt namn till Los Unidades om man vill lyssna på dom.
 
 
Musik, Text, Ångest | |
#1 - - proanaaproanaa.blogg.se:

Fråga någon du känner om de kan följa med? Tex någon förälder eller syskon det brukar hjälpa mig för det känns tryggare då och man slipper svara på allt själv😊 hoppas det går bra ändå!💕

Svar: Nej, jag har inte berättat allt om mina episoder för dom och vill kanske heller inte att de ska veta.. Jag måste klara detta själv.
Liss

Upp