Blogg

 
 
Fick panik när jag insåg att blogg.se har delat mitt blogginlägg. Så jag tog bort det. Visste inte att de kunde göra så utan min tillåtelse. Jag vet att man kan göra det möjligt att visa sina blogginlägg på bloggspaning men den rutan hade jag inte klickat i. Jag vet inte varför mitt blogginlägg hamnade där...
 
Inlägget jag skrev var detta:
 
Jag har inte tagit min medicin. Har en liten oroskänsla i kroppen. Känner för att ringa och sjukanmäla mig imorgon på jobbet. Har aldrig någonsin gjort det så jag behöver inte känna några skuldkänslor. Vill veta hur detta utspelar sig. Hur jag kommer må. Jag vet inte alls hur det kan bli. Det är ju spännande. Vill att manin ska komma tillbaka. Jag vill tillbaka till det härliga och kreativa humöret jag har haft en tid nu. Det är mitt mål. Blir jag deprimerad efteråt är det bara att börja ta medicinen igen. Den hjälper ju så bra mot deppigheten. Det är min plan.
Text | |
#1 - - Maria:

Det är härligt med mani, iaf till viss gräns. Jag är väl hypoman nu sen några veckor tillbaka och jag vill verkligen inte att det ska ta slut. Men jag vet ju hur det kommer bli, som det alltid bra, krasch rakt ner.

Svar: Ja det vill jag försöka framkalla men en så länge har jag bara blivit illamående av att dra ned medicindosen.. jag vet kraschen ser jag inte fram emot.
Liss

Upp