Spökar

 
 
 
Idag är det snö ute men under dagen har det regnat bort. Vaknade klockan 6 i morse och gick upp och fixade mig. Det är en viktig rutin känner jag. Annars blir jag bara liggandes till och från hela dagen. Jag vaknar tidigt det är bara så det har blivit. Jag somnar så tidigt på kvällen. Det blev så efter jag började skolan.
 
Hela dagen har jag i princip tittat på The Hunting of Hill House. Mycket bra serie. Den har skrämt upp mig regält. Så nu är jag skraj och tänt varenda lampa i lägenheten... Fast det spökar inte här. Men hos mina föräldrar spökar en man med keps. Troligen den första ägaren. Han tog sitt liv vid bäcken intill huset. Det är kusligt när man tänker på att han faktiskt strosar runt där. Jag har själv aldrig sett honom men en vän till mamma som är känslig för sådan natur har berättat att hon sett honom. Men att han är vänlig och vill inget illa. Jag har i alla fall aldrig känt något obehag av att vara i huset ensam. Bara i ett rum. "Mitt rum". Eller gästrummet. Där vill jag helst inte sova. Man känner sig så instängd där. När jag är där och hälsar på sover jag i min systers rum. Det är mycket trevligare. 
 
Text | |
#1 - - proanaaproanaa.blogg.se:

Jättebra serie är det oxå suttit o kollat på den dom 2 senaste dagarna och ska sätta på sista avsnittet nu :) Den är ganska obehaglig men man kan inte sluta titta!

Svar: Eller hur. Man blir helt fast i storyn och kan verkligen inte sluta titta trotts alla otäckheter.
Liss

Upp