Måndag

 
Jag oroar mig så inför måndag. Så pass att jag planerar att sjukskriva mig den dagen. Jag oroar mig för bilresan och allt som kan hända under dagen. Vi ska åka på studiebesök till ett museum en timmes bilresa bort. Jag vet, jag har medicin så det borde kännas bättre men det verkar inte så fort. Känner inte att jag litar på den medicinen ännu, det är för tidigt att säga. Testade den i morse och det gick bra halva bussresan sen stressade jag upp mig igen. Bussen fastnade i en lång bilkö. Jag tycker det är så obehagligt att hamna i bilkö, jag får nästan klaustrofobiska känslor när man står helt still och varken kan ta sig fram eller tillbaka. Min andning blev ansträngd och jag blev yr och illamående igen. Det är likadant i folkmassor när man står och tränger sig framför en scen. Det klarar jag inte av. Jag ska ta dubbla dosen på tisdag och se om det går bättre då. I helgen ska jag jobba kväll. Jag tror jag klarar mig utan ångest i helgen. Det brukar gå bra att jobba numera. 
 
Idag ringde min nya läkare också. Hon meddelade hur mycket quetiapin jag ska ta efter att hon pratat med överläkaren. Jag har redan glömt hur det var... Jag tror det var 200mg på morgonen, 200 under dagen och 100mg till kvällen. Jättekonstigt. Jag kommer faktiskt ignorera detta och äta 300mg till kvällen som jag gjort tidigare tills tabletterna tar slut. Sedan börja äta 250 till kvällen som min tidigare läkare bestämde. Kanske ta 100mg på morgonen. Det har fungerat bra för mig innan. 
En annan sak hon tog upp vad min psykologtid som jag nu väntat på i snart ett år. Det verkar som att ett team äntligen har engagerat sig för mig och att jag nog snart skulle få en tid hos psykolog tack vare henne. Hon skulle höra av sig på tisdag eller onsdag om mer info kring det. Hon gör verkligen ett bra jobb. 
 
Medicin, Text, Ångest | |
Upp