Process

 
Jag kämpar på med skulpturen. Det finns inga bra profilbilder på Kate så det har blivit att jag fått "hitta på lite". Idag har jag bara jobbat med ögon och formerna runt om ögonen. Det är svårt. Det ska vara tredimentionellt och mjuka fina former. Inte överdrivna utan perfekta så att man kan se likheten. Till slut när min lärare kom för att ge sina sista råd så kunde jag inte annat att säga att jag inte länge orkar eller klarar av att se eller ta in någonting av vad hon hade att säga. Hon var helt förstående. Det är verkligen utmattande att jobba med lera. Jag är alldeles slut. Imorgon får jag ta nya tag och se om jag kan göra någonting åt formerna. De är förmodligen överdrivna och behövs tonas ner. 
 
Jag jobbar med mina säkerhetsbeteenden. Försöker andas lugnt. Tar ett steg i taget. Jag har så fina och snälla kurskamrater som är så lätta att umgås med. Jag känner fortfarande att detta är en bra plats för mig.
 
Jag äter nog lite dåligt. Orkar inte riktigt fixa någoting när jag kommer hem efter en dag på skolan. Det blir vanligtvis att jag steker två ägg och äter en banan. Måste upp imorgonbitti och fixa mig en matlåda. Orkar ingenting mer idag.
 
Konst, Text | |
Upp