10 talet

 
 
Jag tänkte beskriva kort vad som hände under mitt 10-tal. 
 
2010 - Jag gick på gymnasiet. Blev deprimerad och hoppade av. Började sedan på folkhögskola istället. Flyttade hemifrån för första gången.
 
2011 - Gick på folkhögskola, fick min första pojkvän. Hade social ångest, bad om hjälp men fick ingen, tänkte att jag är väl bara såhär och levde med ångesten i hela årtiondet.
 
2012 - Flyttade till Paris och var hypomanisk. Jobbade som aupair. Blev deprimerad i slutet av året och flyttade hem till föräldrarna. Gjorde slut med pojkvän.
 
2013 - Jobbade som vårdbiträde, bestämde mig sen för att flytta tillbaka till Paris. Var hypomanisk där ett tag. Flyttade sedan vidare till Provence där jag blev deprimerad.
 
2014 - Flyttade hem till föräldrarna. Dom flyttade till ett hus på landet. Jag träffade min andra pojkvän. Pluggade till massageterapeut.
 
2015 - Flyttade till Stockholm. Jobbade som massage- och spaterapeut.
 
2016 - Bodde kvar i Stockholm med pojkvän. Mådde relativt bra.
 
2017 - Flyttade till Lund för att börja plugga på universitet. Blev sjuk med hypomani, psykos och tillslut depression. Gjorde slut med pojkvännen. Flyttade hem till föräldrarna.
 
2018 - Mitt bästa år på detta årtionde. Jag hade ångest men jag mådde bättre än jag gjort på väldigt länge, flyttade in i egen lägenhet, skaffade katt, började konstfolkis.
 
2019 - Fick diagnos Bipolär sjukdom typ 2. Gick på konstfolkis. Började träna. Började i terapi för social ångest. 
 
 
Upp