Blandat

 
 
Det har varit dåligt med musik här på bloggen på senare tid. Men Lana del Ray har gjort ett album som jag ser fram emot. Hon ska släppa en singel nästa vecka. Fleet foxes jobbar på ett nytt album och har delat med sig  av sina demos. Tame impala jobbar också på ett album. Sen vet jag inte så mycket mer om musikvärlden. Hade tänkt lyssna på p3 musiks topplista 2018. Säkert massa musik jag har missat. 19 januari kl 21.00 börjar p3 guldgalan och det vill jag se.
 
 Jag försökte göra en beställning från Body shop på rean. Vill så gärna ha lite grejer därifrån men har 
 försökt att köpa saker online och det misslyckads alla tre gånger. Något måste vara fel på deras sida. Nu måste jag åka in till stan för att handla. Jag ville ju undvika det. Men det kan vara bra för mig att komma ut i civilisationen och möta lite människor. Hoppas inte mina saker som jag vill ha är slutsålda bara. Är lite sent ute. Har bara suktat efter rean på Lush.
 
Igen, jag mår bra. Tar väl hand om mig själv. Äter och sover. Dock har min blomma i sovrummet gett upp. Har tagit lite dåligt hand om mina växter. Men de flesta har klarat av min tid av nonchalerande...
 
Denna låt har jag fastnat för idag. 
Musik, Text | |
Upp