Lush

 
 
 
Har beställt ett stort paket från Lush som kom idag. Å vad härliga dofter det är. Bästa presenten till mig själv. Jag brukar göra en beställning om året och produkterna räcker nästan hela året. Nu gjorde jag en stor beställning med massor av härligt shampo, balsam och duschgel. Jag köpte massa små förpackningar för jag vill kolla vilket av produkterna jag gillar bäst. Nu har jag fått ny inspiration och ska ta väl hand om min kropp och själ. Jag får sådana perioder då jag tar extra god hand om mig själv och pysslar med hår-, kropp- och ansiktsvård. Känner mig pigg och alert idag. Det är en härlig känsla i mig. Som ett litet barn på julafton. Härligt.
 
Brukar ni köpa produkter från Lush? Eller har ni nått annat märke vi fastnat för? Lush är ju mest kända för deras badbomber men har också mycket annan kroppsvård. Jag gillar dom för att dom är emot djurtester, är fairtrade, vegetariska och har inga onödiga ämnen/kemikalier i sig. Men det kostar lite mycket. Men det är det värt tycker jag.
Tycker dock inte om att handla i butiken då de som jobbar där är så extremt på. Man får liksom inte vara ifred och bara kika runt. Så jag beställer alltid online.
 
 
 
 
 
Sen blev det några proukter från bodyshop också.
 
Text | |
#1 - - baraaentjej.blogg.se:

Känner precis likadant för att handla i butik det är så jobbigt när de som jobbar där är på en utan att man frågat om hjälp, vilken doft tyckte du bäst om? Själv använder jag austrailen bodycare för att de ska va bra men avskyr doften. Är det märket siliconfritt?

Svar: Jag gillar rehab shampot som doftar pepparmint, sen var snowfairy en överraskning det luktar godis och sen gillar jag allt som har en citrus doft- jersey bounce har en doft av lavendel och citrus. Men jag tycker allt luktar jättegott. Ja vad jag vet ska det vara siliconfritt. Det är inte silicon i någonting av det jag köpte.
Liss

Upp