Skola

 
Idag var det skola. Tillbaka till rutinerna. Det kändes bra. Lite nojig men ingen ångest som tur var. Jag klarade det bra. Vi tecknar perspektiv och rumslighet. Det gick bra för mig, jag hade flyt. Gick hem lite tidigare. Behövde inte vara där hela dagen, det hade jag nog ändå inte orkat. Det blev lagomt såhär.
 
Det var inte så mycket samtal om vad man hade gjort på lovet. Bara lite lagomt, några enkla meningar att dela med sig av. Behöver inte vara så komplicerat som det ibland råkar bli i mitt huvud. Där är allt så orealistiskt och svårt. Med tankar om att jag måste vara normal. Men det är okej för mig att vara mitt introverta jag. Ingen bryr sig speciellt mycket om det. De låter mig få vara tyst om jag nu så vill det. Det är bara jag som tror att det är fel att vara så. Att jag måste försöka vara som alla andra, "normal". Jag vill faktiskt inte det. 
 
Men vi hade lite diskussion i klassen, den höll jag mig utanför och bara lyssnade på. Försökte slappna av och bara koncentrera mig på vad dom säger. Jag höll mig lugn och tänkte bara på saker att lägga till. Det är svårt för mig, det brukar bara bli helt tomt i huvudet på mig när jag hamnar i sådana situationer. Jag kan inte tänka klart och det låser sig för mig. Jag blir tankeblockad. Samtidigt brukar jag få mycket ångest. Nu hade jag ingen ångest tack vare Inderal. Men det blev ändå helt tomt. Jag bara försökte hänga med och tänka. Det var en utmaning i sig. Det låter kanske dumt men så var det.
 
Musik, Text | |
Upp