Hudvård

 
 
Jag har tittat på Hyram på youtube. Han pratar om hudvård. Jag började kolla av ren tristess och sen fastnade jag. Jag har lärt mig mycket och blivit mer intresserad. Min hudvårdsrutin är väl godkänd men jag har svårt att få det till en rutin jag gör morgon och kväll. Antingen gör jag den på morgonen eller på kvällen. Jag börjar bli bättre på att komma ihåg men ibland orkar jag bara inte bry mig. Men jag använder inget smink och har inte problem med finnar så jag.. ja det är väl kanske ingen ursäkt. Man ska ta hand om sin hy ändå. 

Det jag gör fel är att jag använder en rengöring från Lush. Lush har parfym i allt, även ansiktsprodukter vilket inte är bra och kan skapa allergiska reaktioner. Men jag tänker inte sluta med den. Jag tänker använda det som är kvar och sedan köpa en ny från Body shop. Såg en video av honom och han tipsade om deras Aloeprodukter för känslig hud som inte har några parfymer. Det känns som att det skulle passa mig.
Sen använder jag ansiktsskrubb typ en gång i veckan. Jag har en saltskrubb från Lush och en skrubb från ACO. Det var tydligen inte heller bra. Man ska hellre använda en Acid/syra. Det är mindre irriterade på huden. Jag har varit lite rädd för sådant. Men jag har fått lära mig att det är någonting som kroppen producerar själv och det är inget som är skadligt mot huden. Han tipsade om The ordinary så det ska jag kolla in.
Sen använder jag ansiktstoner och kräm från ACO. Som inte innehåller några parfymer och som är återfuktande. Så det gjorde jag i alla fall bra. Serum känns som överkurs.
 
Upp