Katten

 
 
 
Jag har egentligen två katter. En som bor hos mig i lägenheten och en som bor hemma hos mina föräldrar. Jag kan inte ta med henne hit eftersom hon är utekatt och inte skulle klara av att leva i min lägenhet samtidigt som hon inte alls kommer överens med min andra katt. Nu är det så att hon har börjat bajsa och kissa inne på mattan hemma hos mina föräldrar. Det är ju inte okej. Detta händer på helgerna när mamma och pappa tar sovmorgon och hon inte får komma ut förän senare. Egentligen är det inte så svårt, det är bara för dom att ställa klockan och kliva upp tidigare på helgen också. Men dom är lata. Detta är av ren lathet som mamma säger att hon måste ta bort henne. Fast sen är det andra problem med henne. Hon har blivit mer och mer enstörig. Det blir alltid bråk när jag tar med min andra katt hem. Ja, det är ett svårt val. Men eftersom det är mina föräldrar som tar hand om henne numera och hon har blivit deras katt så är det väl deras val i slutändan. 
 
Text | |
#1 - - skablifriisk.blogg.se:

hur har dom tänkt "ta bort" henne? du kanske kan få henne oxå? hur gammal är hon? min katt är ca 3-4 år och han är oxå utekatt, föredrar att va ute på kvällen oxå. Katter är egentligen nattdjur har jag läst om. Han är oxå lite av en enstörning antar jag, bråkar med hunden och vill vara för sig själv, ibland vill han bli klappad på och säger till då men oftast vill han vara för sig själv o sova på dagarna men det är lixom så som han vill leva. Ifall vi reser och stannar borta ett år måste någon annan få honom och det är väldigt svårt. Det är lixom känslan av att han tillhör oss, endel av familjen. tycker du ska ta henne hem till dig, jag ångrar sååå att jag inte har en tjejkatt för honor kan ju få kattungar.

Svar: Hon är 10 år. Ja avliva henne, tror inte någon skulle vilja ha en katt som kissar inne på mattan precis.. Ja jag önskar jag kunde ta med henne hem till mig men jag vet att hon skulle bli så olycklig och rastlös av att vara innekatt, det hade inte gått... Jo på somrarna är hon ute dygnet runt i princip men nu när det är kallt ute vill hon gärna komma in på natten och sova.
Liss

Upp