Lördag

Tänkte ta en liten uppdatering om läget just nu. Jag har varit och jobbat. Det gick väl okej. Fick dock en känsla av att dom andra i teamet inte var nöjda med min arbetsinsatts. Att dom pratade om mig när jag inte var där. Men jag försöker intala mig själv att jag bara inbillar mig. Vilket jag förmodligen gör. Men jag kan ändå inte bli av med känslan. Två stycken boende hade dött sen jag var där sist. Den ena som blev så irriterad av att se mig så på ett sätt känns det skönt att hon är borta. Usch vad dumt de känns att skriva så. Men hon var väldigt sjuk, psykiskt och fysisikt så det är bra att hon fått frid nu så hon slipper lida.
 
Pratade på telefon med en vän igår kväll. I två timmar. Det var länge sedan vi pratade. Flera månader sedan. Hon mådde inte bra. Hade försökt begå självmord för ett tag sedan. Har svåra problem med hetsätning och sömn. Men allt var inte bara elände hur som helst var de fint att höra från henne. Jag saknar henne.
 
Imorgon så har min mor kalas. Folk kommer komma. Släkten mestadels. Hon vill att jag ska vara med. Jag har försökt dra mig ur det men jag har svårt att ljuga. Jag ska inte jobba utan kommer vara ledig så jag har tid att vara med. Jag borde vara med. Jag får se det som träning, jobba med mindfulness och försöka slappna av. Jag kan ju inte bara undvika allt. Då blir inget bättre.
 
Text | |
Upp