Pelargon

Får ingenting gjort. Tittar bara på youtube och äter mat. 
Det har varit fint väder idag. Det är fortfarande ganska fint.
Inte för sent att njuta av det. Men det blir fint väder imorgon också så då kan jag gå ut.
Jag tror jag är mer redo för att möta världen utanför imorgon. Jag borde städa.
Jag borde vattna min växt i fönstret, har tittat på den nu några dagar, ser hur den förfaller och visnar mer och mer. Orkar inte göra något åt det. Vi ska alla en gång dö. Jag tänker inte längre dra ut på dens lidande. Jag slänger den i soporna när den gått vidare.
 
Man kan inte tro att jag en gång i tiden tänke jobba med trädgård. Hur fan tänkte jag där? Jag är jättedålig med växter. Skulle plantera om min mammas pelargoner en sommar. Lyckades ta dö på de flesta. Pelargoner. Dom lever ju hur länge som helst. Jag har en pelargon som dött i mitt fönster. Den har stått där ett tag nu. Borde slänga den. Orkar inte. Om jag skulle få besök kanske jag skulle anstränga mig mer men det händer så sällan nu. 
 
Sa till min psykolog att jag har som mål att börja dejta. Vilket skämt. Jag sa att det är nog orealistiskt. Det kommer inte hända. Då kommer jag få gå i terapi i år. Hon tyckte inte det var orealistiskt. Ja vi får väl se.
 
Text | |
#1 - - skablifriisk.blogg.se:

varför skulle det vara så orealistiskt? tror heller inte att det är det. Du behöver bara testa dig fram 😊 Ta hand om dig💕

Svar: Det skulle vara för jobbigt. Det känns så nu i alla fall.
Liss

Upp