Tisdag

Idag har jag en riktigt bra dag må jag säga. Jag kom igång med att arbeta med leran och fick mycket gjort. Kändes som att det släpte lite. Jag har alltid haft så svårt med lera och får sällan några idéer på vad jag ska göra. Men nu var det som att det bara flöt på. Jag ställde heller inga krav på hur det skulle bli, det fick bli vad det blir fast jag hade ju såklart en liten plan på hur ungefär det skulle bli. Det kändes bra i alla fall. 
 
Ångesten har varit närmast obefintlig. Så skönt. Det var ett tillfälle när jag åkte med en klasskompis på bussen hem... Det blev liksom inget prat. Det vart bara tyst. Lite obekvämt tyst. Jag försökte starta ett samtal, plus i kanten för mig, men det tog slut snabbt. Sen kom jag inte på någonting mer att säga och han sa inget heller. Ehm. Så jag försökte bara slappna av och tänka att man faktiskt inte behöver prata utan det går bra att bara sitta och vara tyst och det behöver inte betyda att jag är tråkig på något sätt. I såna fall var han lika tråkig. Tillslut kunde jag lugna ner mig och bara "njuta" av tystnaden. 
 
När jag kom hem så började jag direkt att slänga sopor och diska. Bra gjort tycker jag. Jag har en plan på vad jag ska laga för mat ikväll. Det blir tofu med tikkamasala och ris. Nu ska jag dammsuga och sen till maten ska jag börja titta på sista säsongen av Homeland. 
 
Text | |
Upp